boxio.roboxio.roboxio.ro
0
00,00 lei
⚡Livrare rapidă din Oradea, in 24-48 ore! ⚡Livrare gratuită de la 199 RON!

Termeni și condiții

Site-ul boxio.ro este proprietatea SC Brands Fluent SRL, cu sediul social în Sântandrei, Bihor, înregistrată la Registrul Comerțului sub Nr. J05/312/2018, CUI RO38840498, denumită în cele ce urmează Boxio sau vânzător.

 1. Folosirea site-ului

Acest document stabilește condițiile de acces şi folosire a site-ului de către utilizatori. Prezentul document are valoarea unui contract la distanță încheiat între vanzător şi utilizatori, producând efecte juridice de la data acceptării sale de către utilizatori. Folosirea acestui site presupune acceptarea implicită a termenilor şi condiţiilor. Termenii şi condiţiile pot fi modificate în mod unilateral de către vânzător, fără notificare, de aceea este de datoria utilizatorului să monitorizeze continuu termenii și condițiile.

 1. Politica de vânzare online

Vânzatorul garanteaza că preţul de achiziţie a produselor de pe factură va fi acelaşi cu cel prezentat pe site la momentul efectuării comenzii.

Boxio poate publica pe site informaţii despre produse şi promoţii practicate, într-o anumită perioadă de timp şi în limita stocului disponibil. Unele caracteristici sau preţul produselor de pe site pot fi modificate de către vânzător, fără preaviz, sau pot conţine erori de operare.

Preţurile prezentate sunt expimate în lei (RON). Preţul produselor este afişat în pagina produsului şi în pagina de comandă, alături de costul transportului.

Preţul produselor comandate se achită la momentul plasării comenzii, cu cardul prin intermediul procesatorului de plăţi agreat de vânzător, prin transfer bancar sau la primirea coletului, prin ramburs.

Datele cardului de plată al cumpărătorului nu vor fi accesibile pentru vânzător şi nici nu vor fi stocate de către acesta.

În cazul plăţilor online, vânzătorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun cost suplimentar suportat de către cumpărător, precum sunt şi comisioanele de conversie valutară aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere diferă de RON.

 1. Comanda

Utilizatorul poate plasa o comandă pe site adăugând produsul dorit în coşul de cumpărături sau prin configuratorul disponibil pe site, urmând să finalizeze comanda prin efectuarea plăţii prin una dintre modalităţile indicate. Odată adăugat în coşul de cumpărături, produsul este disponibil în măsura în care există în stoc. Adăugarea unui produs în coşul de cumpărături, fără a finaliza ulterior comanda, nu înseamnă înregistrarea unei comenzi şi nici rezervarea produsului.

Prin acceptarea termenilor şi condițiilor, utilizatorul îşi dă acordul expres pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, conform prezentului document.

Preţul şi modalitatea de plată sunt indicate în fiecare comandă. Vânzătorul va emite o factură pentru produsele livrate, cumpărătorul fiind obligat să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislația în vigoare.

Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul este de acord cu faptul că toate datele furnizate, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte şi complete la momentul plasării comenzii. Totodată, cumpărătorul este de acord ca vânzatorul să îl contacteze atunci când este necesar pentru finalizarea comenzii.

Toate informaţiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (ex. imagini) sunt folosite exclusiv cu titlu de prezentare şi nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea vânzătorului.

Vânzătorul poate anula comanda plasată de catre cumpărător, după ce a notificat cumpărătorul, fără nicio obligaţie ulterioară, daca au loc următoarele situaţii:

  • banca emitentă a cardului cumpărătorului nu a acceptat tranzacţia;
  • procesatorul de carduri agreat de vanzător invalidează tranzacţia;
  • datele furnizate de către cumpărător sunt incomplete şi/sau incorecte;

În cazul în care un produs nu poate fi livrat de către vânzător, acesta din urma va informa cumpărătorul asupra acestui fapt și va returna în contul cumpărătorului contravaloarea produsului, în termen de maxim 7 zile de la data la care vânzătorul a luat la cunoştinţă acest fapt.

În cazul în care cumpărătorul solicită retragerea din contract în cadrul termenului legal de retragere din contract (15 zile calendaristice de la data primirii produsului comandat), vânzătorul va rambursa suma plătită de cumpărător până la acel moment în maxim 7 zile calendaristice de la primirea returului.

Pentru a consulta procesul de returnare a produsului, accesati pagina Livrare si Retur.

 1. Livrarea produselor

Produsele vor fi livrate la adresa menţionată de cumpărător în momentul plasării comenzii. Produsele comandate de pe boxio.ro se livrează în toată ţara prin curierat rapid. Vânzătorul asigură ambalarea corespunzătoare a produselor şi transmiterea documentelor necesare. 

Vanzătorul nu este răspunzător pentru alterarea produselor în timpul transportului. Cu toate acestea, dacă coletul ajunge la dumneavoastră în stare necorespunzătoare, vă rugam să ne contactaţi pentru a rezolva eventualele probleme.

 1. Politica de confidenţialitate

Vânzătorul respectă drepturile utilizatorilor site-ului boxio.ro conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cât și de reglementarea Uniunii Europene 2016/679 (GDPR) pentru protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

În calitate de operator de date cu caracter personal, vânzătorul colectează și prelucrează aceste date în următoarele scopuri:

  • Oferirea serviciului de magazin online: datele legate de sesiunile utilizatorilor pe site-ul boxio.ro conținând coșul de cumpărături pentru comenzi nefinalizate, sunt stocate pentru 90 de zile de la ultima acesare a sesiunii în cauză. Prelucrarea acestora se face în baza acordului utilizatorilor site-ului boxio.ro. Niciun drept referitor la datele din această categorie nu este afectat de legislația în vigoare.
  • Onorarea comenzilor plasate pe site sau prin alte mijloace: numele și prenumele, adresa de email și numărul de telefon ale cumpărătorului; mesajul cadou opțional; numele și prenumele, numărul de telefon și adresa de livrare ale destinatorului; data și ora plasării comenzii. Acestea sunt preluate în baza contractului de vânzare-cumpărare acceptat odata cu plasarea comenzii și sunt stocate pe o perioadă de 10 ani, conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, urmând a fi șterse automat după expirarea acestui termen. Astfel, pentru datele folosite în scopul facturării, drepturile de intervenție asupra datelor, de opoziție și de a fi uitat nu pot fi aplicate. Pentru celelalte date (adresă de email, număr de telefon, mesaj cadou, numele destinaturului), aceste drepturi nu sunt afectate.
  • Plata prin cardul bancar: datele cardului sunt preluate și prelucrate direct de către procesatorul de plați NETOPIA Payments, în calitate de împuternicit pentru vânzător.
  • Trimiterea email-urilor în scopuri de marketing (newslettere): adresa de email a persoanei înscrise în lista de email; data și ora, precum și modalitatea oferirii acordului pentru primirea de comunicații în scopuri de marketing. Vânzătorul garantează că nu va transmite mesaje de tip spam așa cum sunt definite prin lege; mesajele cu caracter de marketing sunt trimise exclusiv persoanelor care și-au oferit, și nu au revocat, acordul afirmativ și explicit, acesta reprezentând condiția de legitimitate pentru prelucrarea datelor. Datele sunt stocate pe o perioadă indefinită cât timp acordul este în vigoare și sunt sterse automat în maximum 15 de zile de la revocarea acordului. Niciun drept referitor la datele din această categorie nu este afectat de legislația în vigoare.
  • Conținutul comunicațiilor cu clienții: comunicațiile cu clienții ce iau legătura prin email, formularul de contact sau prin Facebook Messenger este prelucrat în interes legitim pentru a putea oferi serviciile în legătură cu care suntem contactați.

Datele personale prelucrate de către vânzător nu sunt folosite în niciun mod pentru crearea de profiluri sau pentru a lua decizii automate în ceea ce privește persoana identificată.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt publicate pe site sau făcute publice în altă parte. Vânzătorul se obligă să nu furnizeze unor terți datele personale ale utilizatorilor săi decât pentru a putea oferi serviciile contractate de aceștia, în afară de autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau autoritățile în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii. Astfel:

  • Datele necesare livrării produselor comandate sunt furnizate companiilor de curierat cu care vânzătorul are contracte de colaborare, acestea având calitatea de operator de date cu caracter personal, doar pentru expedierile efectuate prin acestea.
  • Datele de facturare pentru comenzile plasate sunt furnizate firmei de contabilitate contractate de către vânzător.

Vânzătorul depune toate eforturile rezonabile, de ordin tehnic și operațional, care pot fi justificate comercial, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizând noile tehnologii din domeniu și aplicându-le în vederea actualizării sistemelor de securitate atunci când este cazul. Prelucrarea și stocarea tuturor datelor de către vânzător au loc într-un sistem informatic securizat.

Vânzătorul se angajează să aplice toate măsurile tehnice posibile și rezonabile pentru asigurarea confidențialității și integrității datelor în tranzit în cadrul Internetului, atât pentru datele transmise pe site, cât și pentru cele transmise pe email, acolo unde este posibil.

Conform Legii nr. 677/2001, cât și reglementării UE 2016/679, utilizatorii beneficiază de dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a fi uitat, dreptul de a restricționa prelucrarea datelor sale, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, dreptul de a nu fi supuși unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Dreptul la portabilitatea datelor nu este aplicabil în cazul datelor prelucrate de către vânzător. Pentru exercitarea celorlalte drepturi, de exemplu în cazul în care unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm sa ne contactați la boxio@brandsfluent.ro. Dezabonarea de la newsletter și, implicit, ștergerea datelor cu caracter personal stocate sub acordul ce va fi revocat prin dezabonare, se poate face oricând prin instrucțiunile specificate în subsolul fiecărui newsletter sau prin un email către boxio@brandsfluent.ro. Renunţarea la primirea newsletterelor nu implică renunțarea la acceptul dat pentru prezentul document.

În cadrul organizației nu este desemnat un Data Protection Officer, dar ne puteți contacta oricând, cu orice cerere referitoare la prelucrarea datelor, la boxio@brandsfluent.ro. De asemenea, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la dataprotection.ro, unde de altfel, puteți și depune o plângere.

 1. Drepturi de autor

Întregul conţinut al site-ului este proprietatea SC Brands Fluent SRL şi intră sub incidența legii pentru protecția drepturilor de autor și a legilor privind proprietatea intelectuală și industrială. Copierea, stocarea, modificarea sau transferarea site-ului şi/sau a conţinutului în întregime sau parţial nu sunt permise fără acordul în scris al SC Brands Fluent SRL şi sunt sancţionate potrivit legislaţiei în vigoare.

 1. Dispoziţii finale

Litigiile ce derivă din prezentul document se vor soluţiona pe cale amiabilă sau de instanţele competente.

Prezentul document este guvernat de legea României.

Orice altă problemă, netratată de niciun articol din prezentul document, poate fi notificată la boxio@brandsfluent.ro, urmând a se rezolva pe cale amiabilă în cel mai scurt timp posibil.

Duminică, Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Nu sunt destule produse disponibile. Au mai rămas doar [max].
Adaugă la produse favoriteCaută prin lista de produse favoriteȘterge lista de produse favorite
Coș de cumpărături

Coșul tău este gol.

Return To Shop

Adaugă o notă Editează nota
Estimează transportul
Adaugă cupon

Estimează transportul

Adaugă cupon

Codul de discount se va activa la pasul următor.

[href="#tab_pr_reivew"]