boxio.roboxio.roboxio.ro
0
00,00 lei
⚡Livrare rapidă din Oradea, in 24-48 ore! ⚡Livrare gratuită de la 199 RON!

Despre noi

Indiferent dacă vă conectați cu Boxio.ro  în magazinul online sau prin intermediul dispozitivului mobil, ne străduim să vă facem experiența de cumpărături personală și distractivă. Boxio.ro crede  în energia creativă și în potențialul stilului .

 În fiecare sezon, lucrăm cu cele mai renumite branduri pentru a oferi piese și colecții exclusive pentru voi, clienții noștri. Ne axăm pe cele mai actuale tendințe la modă încercând să vă oferim o experiență unică prin abordarea diferită a cumpărăturilor online,  soluții celor care caută cadouri premium sau cu personalitate, dar și îndrumare, sugestii și suport celor care vor să surpindă cu un cadou personalizat și nu numai.

Sezon după sezon, prezentăm cele mai noi articole de la unele dintre cele mai renumite branduri  : bugatti, Tamaris, Picard, Traveller ... Suntem încântați de melangeul creat - de la accesorii din piele naturală la piele ecologică, de la contemporan la clasic, de la aspirațional la abordabil, de la produse premium la handmade, de la idei originale la ocazii speciale.  Varietatea este avantajul nostru.

Un lucru este sigur: veți găsi doar produse 100% autentice și garantăm că descrierea și imaginile prezentate pe site sunt de calitate garantată!  

Spor la cumpărături!

 

Duminică, Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Nu sunt destule produse disponibile. Au mai rămas doar [max].
Adaugă la produse favoriteCaută prin lista de produse favoriteȘterge lista de produse favorite
Coș de cumpărături

Coșul tău este gol.

Return To Shop

Adaugă o notă Editează nota
Estimează transportul
Adaugă cupon

Estimează transportul

Adaugă cupon

Codul de discount se va activa la pasul următor.

[href="#tab_pr_reivew"]