boxio.roboxio.roboxio.ro
0
00,00 lei
⚡Livrare rapidă din Oradea, in 24-48 ore! ⚡Livrare gratuită de la 199 RON!

Politica de livrare și retur

Livrarea produselor: 

Livrarea produselor este disponibilă doar pe teritoriul României și se va face prin curierat rapid - Sameday și Fan Curier. Durata livrării produselor către Client se va face în 2-3 zile lucrătoare de la procesarea comenzii, excepție făcând cazul în care se solicită personalizarea produselor, termenul de livrarea a acestora ajungând în acest caz,  până la 5 zile lucrătoare.

Boxio își rezervă dreptul de a întârzia sau anula livrări ale produselor comandate, dacă acestea nu pot fi onorate din cauza lipsei lor de pe stoc sau al oricărui alt motiv bine întemeiat, care ar putea apărea pe parcurs. Clientul va fi notificat în cel  mai scurt timp în legătura cu aceste posibile întârzieri sau anulări. 

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa indicată, curierul va mai reveni o dată și apoi va returna comanda, clientul suportând costurile unei noi livrări. 

De reținut este faptul că nu efectuăm livrări Sămbăta, Duminica și în zilele de sărbătoare.

Metode de plată și livrare:

Pentru confortul Dvs.și pentru a putea cumpăra cu încredere produsele noastre, vă garantăm discreție deplină în ceea ce privește ambalarea și transportul produselor către Dvs.

Boxio livrează doar pe teritoriul României și vă pune la dispoziție următoarele metode plată acceptate de magazinul nostru online :

Plata în avans: 

  Plata online cu cardul: tranzacțiile se vor face prin sistemul băncii cu metoda de redirecționare utilizând sisteme de securitate online, completând în formularul băncii respective câmpurile necesare : numărul cardului, data expirării și CCV. Prelucrarea detaliilor cardului Dvs.  se face exclusiv pentru plata articolelor pe care le-ați achiziționat de la magazinul nostru, fără a salva datele cardului Dvs, pe care va trebui să le declarați din nou la următoarea tranzacție. 
  Plata prin transfer bancar: plata prin transfer bancar se poate realiza prin ordin de plata - recomandat persoanelor juridice, sau prin depunerea sumei de bani - recomandat persoanelor fizice în contul menționat în proforma la unul dintre ghișeele Băncii ING. Livrarea va fi efectuată îndată ce banii au fost virați în contul nostru.

  Plată ramburs la livrarea coletului:

   Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate  cu cardul sau în numerar curierului, la livrarea acestor la adresa menționată de Dvs.

   Costul livrării:

   Livrarea este GRATUITĂ  la comenzile în valoare mai mare de 199 lei. Pentru comenzile sub acest prag, livrarea este 16 lei.

    Siguranța returnării produselor:

    Doriți să returnați un produs? Nimic mai simplu! Beneficiați  desigur, de dreptul obligatoriu de a anula sau returna  produsele fără a invoca un motiv anume, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii acestora. Singura condiție, după cele 14 zile, este ca produsul sau produsele returnate  să nu fi fost folosite sau purtate sau să prezinte modificări fizice, ambalaj deteriorat etc.

    Produsele oferite ca set vor fi returnate în întregime. Boxio poate refuza acceptarea bunurilor returnate atunci când acestea prezintă modificări - sunt incomplete, uzate sau defecte, excepție făcând cazurile când modificările au fost necesare datorită încercării/verificării lor. Îndată ce produsele returnate au ajuns în depozitul nostru vă vom înștiința printr-un email. Cheltuilele de returnare ale produselor sunt suportate de către client. 

    ! Excepție de la retur vor face articolele personalizate !

    Nu răspundem pentru produsele deteriorate sau pierdute în timpul transportului. 

    Vei primi toți banii înapoi, mai puțin costul inițial de livrare și costul de returnare a produsului către noi.

    IMPORTANT: Produsele returnate trebuie să fie în exact aceeași stare în care au fost primite.

    Pentru a efectua o returnare nu trebuie decât să urmați pașii enumerați mai jos:

     1. Ne notificiați la boxio@brandsfluent.ro despre decizia de a returna un produs. Informațiile de care vom avea nevoie pentru retur sunt următoarele:
      • data expedierii coletului
      • numărul comenzii
      • numele și adresa Dvs

     2. Noi vă vom contacta pentru a stabili ultimele detalii cu privire la retur. 
     3. Împachetați apoi produsul în ambalajul original sau în așa fel încât acesta să fie protejat în timpul transportului. Puteți returna comanda cu orice firmă de curierat - rămâne la alegerea Dvs. 
     4. Vă vom restitui contravaloarea returului în maxim 7 zile calendaristice de la data primirii produsului returnat, în contul bancar specificat, în funcție de modalitatea de plată pe care ați ales -o. La plata cu card bancar returnarea banilor se va face în contul din care a fost efectuată plata sau, la  plata ramburs, returnarea banilor se va face prin virament bancar într-un cont indicat de Dvs.

     Prețul produselor: 

     Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în lei și includ TVA (19%), dar nu includ taxele de livrare (la comenzile mai mici de 199 lei) 

     Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției, preț la care se vor adăuga costurile de livrare.

      Duminică, Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă
      Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
      Nu sunt destule produse disponibile. Au mai rămas doar [max].
      Adaugă la produse favoriteCaută prin lista de produse favoriteȘterge lista de produse favorite
      Coș de cumpărături

      Coșul tău este gol.

      Return To Shop

      Adaugă o notă Editează nota
      Estimează transportul
      Adaugă cupon

      Estimează transportul

      Adaugă cupon

      Codul de discount se va activa la pasul următor.

      [href="#tab_pr_reivew"]